Enthousiaste, gemotiveerde [administratieve] ondersteuner met meer dan10 jaar ervaring.

Ik ben Marloes Meins en ik ben Personal / Virtual Assistant. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende posities ben ik breed inzetbaar. Veel voorkomende werkzaamheden die ik overneem van mijn opdrachtgevers zijn secretariële taken, office support, project management en het organiseren en coördineren van grote en kleine evenementen.

Door gebruik te maken van online tools kan ik eenvoudig op afstand met jou communiceren en samenwerken. Contact hebben we via telefoon, app, mail, Skype of Teamviewer. Bestanden kunnen we delen door gebruik te maken van Dropbox of andere Cloud-oplossingen. 

Hoe het mij lukt om veel te doen, veel online aanwezig te zijn en alles up-to-date te hebben? Ik houd er van ingewikkelde dingen eenvoudig te maken en pas automatisering toe waar mogelijk. Daarnaast beschik ik over een netwerk aan mensen die ik incidenteel en ad-hoc kan inzetten; zelfstandig werken betekent niet altijd en uitsluitend alleen werken. Ik garandeer een samenwerking op maat, waarbij jij kunt rekenen op professionele ondersteuning.

Soms is virtuele assistentie niet afdoende en is support op locatie nodig. Je wilt bijvoorbeeld jouw bezoekers laten ontvangen, er moet een vergadering genotuleerd worden, je hebt assistentie nodig tijdens een event, je wilt mij inzetten als spil in de organisatie, etc. Of je hebt een goede secretaresse, maar hebt af en toe extra support of back up nodig tijdens vakantie, ziekte- of zwangerschapsverlof? 

Ben je werkzaam in de provincies Gelderland of Overijssel, dan kan ik je naast virtuele assistentie ook flexibele ondersteuning op locatie bieden. Ik ben jouw rechter hand voor een tijdelijke of Langdurige samenwerking op locatie of op afstand.

 


Laten we samen gaan werken!